0251-212941

Waarom airconditioning?

Met een airco creĆ«ert u uw wooncomfort. De nieuwe generatie airco’s zijn intelligent, spaarzaam en passen perfect in ieders interieur en lifestyle. Ze zijn een bron van comfort en zuiveren de lucht, die u inademt. Kortweg, dankzij airconditioning voelt u zich beter en bent u actiever. Dit resulteert in meer creativiteit en productiviteit. Zeg nu eerlijk. Is het niet heerlijk om tijdens de zwoele zomer in geklimatiseerde ruimten te winkelen of gezellig uit eten te gaan?

Airconditioning heeft invloed op uw prestaties

Er is een correlatie tussen de productiviteit/werkprestaties en de temperatuur van uw werkomgeving. Een werkruimte die te warm, te koud of te vochtig is, stimuleert noch het werkritme, noch de efficiƫntie van het personeel.

Airconditioning heeft invloed op uw gezondheid

Airconditioning is meer dan alleen het beheersen van de temperatuur. In het beste geval is dit ook het beheersen van de vochtigheidsgraad, de ventilatie en het zuiveren van de lucht. Ontdek de positieve invloeden die airconditioning kan hebben op uw gezondheid.

Airconditioning heeft invloed op elektronische apparaten

Airconditioning zorgt niet alleen voor een zuiver, comfortabel woonklimaat. Het heeft ook een positieve invloed op elektronische apparaten en dit heeft te maken met het ontvochtigen van de lucht.

Een lage vochtigheidsgraad bevordert de levensduur van elektronische apparaten. Een vochtigheidsgraad tussen 40 en 60% wordt als ideaal beschouwd.

Het weerbericht

uw emailadres

Meer informatie? Mail ons!

by get-web.nl

Copyright 2010-2018 Bcool Klimaatbeheersing