0251-212941

Bgreen

Bcool goes Bgreen

Naast technisch onderhoud biedt Bcool Klimaatbeheersing B.V. ook het zeer effectieve en volledig milieuvriendelijk reinigingsonderhoud aan met gebruik van producten van Pure and Green. Onder de gedachte dat milieuvriendelijk reinigen effectiever en vooral niet duurder is dan met de klassieke reinigingsmiddelen, is Bgreen gelanceerd. Met Bgreen willen wij het milieuvriendelijk werken en onderhouden bevorderen. Meer informatie over het milieuvriendelijk assortiment aan reinigingsproducten kunt u hier vinden.

Werkwijze

In tegenstelling tot de traditionele chemische aanpak (reinigen en desinfecteren) waarbij een hele reeks aan agressieve en milieuverontreinigende biociden worden ingezet om ziektekiemen, gisten en schimmels te bestrijden, pleit Pure and Green ervoor  om een gezond milieuvriendelijk microbieel management na te streven. Bovendien doen chemische biociden niet wat ze behoren te doen omdat  micro-organismen zich beschermen in biofilms tegen deze extreme omstandigheden. Een biofilm is een soort dynamische self-made bunker van suikers en eiwitten, uitgescheiden rond de micro-organismen waarin zij zichzelf kunnen beschermen. De biofilm is te beschouwen als het begin van de vervuiling doordat de micro-organismen zich hierin kunnen beschermen.

Pure and Green producten zorgen ervoor dat de eerste vervuiling weg blijft zodat er geen hechting mogelijk is. Voor een goed microbieel management maakt  Pure and Green gebruik van gezonde Bacillus species in hun producten die de plaats innemen van de boosdoeners, en doordringen tot in de biofilm zonder zelf een biofilm te vormen. Door hun grote enzymatische activiteit zijn het microscopische reinigers met een langdurige werking. Zolang voeding aanwezig is, ontwikkelen ze zich verder en wordt het risico verlaagd op (schadelijke) bacteriën,  gisten en schimmels. Deze micro-organismen zijn uiteraard onschadelijk voor mens, dier , plant en milieu en reeds opgenomen in de FDA als milieuvriendelijk voedingssupplement en voedersupplement. De Bacillus micro-organismen worden in sporevorm in een Pure and Green reinigingsmiddel gestabiliseerd en aangebracht zoals bij een traditioneel niet milieuvriendelijk reinigingsmiddel.

Tijdens de reiniging wordt de volledige besmette ruimte in het sop gezet waarin de gezonde bacteriën zitten. Vervolgens wordt dit afgespoeld met warm water. Afbeeldingen van het biologisch en milieuvriendelijk reinigen van een luchtbehandelingskast vindt u onderaan deze pagina.

Afspraak

Indien u geïnteresseerd bent in het milieuvriendelijk reinigen van uw installatie met de producten van Pure and Green kunt u vrijblijvend een presentatie aanvragen waarin wij u volledig kunnen informeren over de werkwijze en het effect van Pure and Green. Tevens kunnen wij nu  vrijblijvend een staalname laten nemen. Specifiekere informatie over staalnames met petrifilm kunt u hier vinden. Aan de hand van deze staalname wordt onderzocht welke schimmels en allergenen er zich in uw installatie bevinden. Bel voor meer informatie over milieuvriendelijk reinigen naar 0251-212941.

Het weerbericht

uw emailadres

Meer informatie? Mail ons!

by get-web.nl

Copyright 2010-2018 Bcool Klimaatbeheersing