0251-212941

Pure and Green

Pure and Green

Ons reinigingsassortiment bestaat uit de volgende producten van Pure and Green.

Foam Clean

De Foam Clean van Pure and Green is een volledig groene reiniging en bevat miljarden positieve organismen die uw installatie van een biologische reiniging kunnen voorzien. Deze organismen verzorgen een natuurlijke reiniging die langer werkt tegen ongewenste geuren en vervuiling.
Deze Pure and Green Foam Clean gebruiken wij bij lichtvervuilde binnenunits of buitenunits.

Power Clean

De Power Clean van Pure and Green reinigt zwaar vervuilde installaties. In tegenstelling tot chemische reiniging kan de Pure and Green Power Clean dankzij de positieve organismen de bacteriën en schimmels volledig op lange termijn verwijderen.

Protec Gel

De Protec gel van Pure and Green maakt de reiniging af waarmee de Foam Clean of de Power Clean zijn begonnen. De gel zorgt voor een langdurige bescherming tegen vervuiling in de installatie. De Protec Gel wordt na de reiniging met Foam Clean of Power Clean aangebracht in de installatie. Wanneer er geen zichtbare vervuiling bevindt in de installatie, is het voldoende om het systeem alleen te beschermen met de Protec Gel.

Protec Spray

Met de Protec Spray van Pure and Green kan de binnenunit effectief onderhouden worden. De Protec  Spray zorgt ervoor dat de microbiologische huishouding in uw installatie wordt geperfectioneerd. Deze spray van Pure and Green optimaliseert het huishouden wanneer het in de perioden tussen het gebruikelijke jaarlijkse onderhoud wordt aangebracht in de installatie. De binnenunit blijft schoon en de eventueel achtergebleven onzichtbare vervuiling krijgt geen kans zich uit te breiden.

Meer informatie over de werking van de positieve micro-organismen van de producten van Pure and Green kunt u hier vinden.

Meer informatie over staalnames met 3M Petrifilm kunt u hier vinden.

.

.

.Het weerbericht

uw emailadres

Meer informatie? Mail ons!

by get-web.nl

Copyright 2010-2018 Bcool Klimaatbeheersing