0251-212941

Over ons

Bcool Klimaatbeheersing B.V.

Bcool Klimaatbeheersing B.V. is tot stand gekomen in januari 2007. Na lang werkervaring op te hebben gedaan op het terrein van Tata Steel (toentertijd bekend onder de naam Corus) besloten vier zzp’ers een eigen bedrijf op te starten. Zij hadden als doel gesteld dat zij alle benodigde certificaten en vergunningen gingen behalen om werkzaam te mogen zijn in de zware industrie. Begin mei 2007 voldeed het opstartende bedrijf aan de gestelde eisen om in deze industrie te mogen werken en onder de naam Bcool Klimaatbeheersing B.V werden zij werkzaam op de Rooswijkweg 191C.

Ondanks de speciaal aangevraagde certificaten en vergunningen is Bcool Klimaatbeheersing niet alleen werkzaam in de zware industrie, maar installeren wij ook koelsystemen en airconditioning in kantoorpanden, winkelpanden, particuliere woningen etcetera.

Het pand waarin Bcool Klimaatbeheersing zich vestigde in 2007 is nog steeds het hoofdkantoor van de onderneming. Met een gunstige ligging vlakbij de snelweg en de beschikking over een eigen magazijn in het pand, kan Bcool Klimaatbeheersing een snelle service leveren.

Het bedrijf is gestart door vier man, maar Bcool heeft in de loop der jaren een flinke uitbreiding gekend. Op het moment zijn er dertig werknemers fulltime werkzaam in het bedrijf. Elk van hen heeft kennis en werkervaring in deze branche. Bcool Klimaatbeheersing is tevens een door Kenteq erkend leerbedrijf, waardoor sommigen van onze werknemers verder kunnen leren in de koeltechniek.

Wij zijn van plan om in de toekomst nog veel verder uit te breiden om koelsystemen en airconditioning in heel Nederland te kunnen installeren en onderhouden. Als u geïnteresseerd bent in een leuke, leerzame werkomgeving kunt u reageren op onze vacature.


.

Het weerbericht

uw emailadres

Meer informatie? Mail ons!

by get-web.nl

Copyright 2010-2018 Bcool Klimaatbeheersing