0251-212941

Airconditioning: Multisplitsysteem

Multisplitsysteem

Het multisplitsysteem heeft een buitenunit, maar deze installatie staat aangesloten op meerdere binnenunits. Hierdoor is het mogelijk dat er met het multisplitsysteem meerdere ruimtes gekoeld worden. Omdat er meerdere binnenunits aan één buitenunit gesloten zijn, is het multisplitsysteem energiezuiniger en dus ook kostenbesparend. Een multisplitsysteem is ideaal voor kantoorpanden met meerdere kamers.

Wanneer uw airconditioning een multisplitsysteem is, kunt u in elke ruimte waar zich een binnenunit bevindt de temperatuur reguleren. Zo kan het multisplitsysteem ervoor zorgen dat de ene ruimte meer naar wens gekoeld worden dan een andere ruimte.

Bcool monteert in combinatie met het multisplitsysteem diverse soorten binnenunits zoals het cassettemodel, het plafondmodel, het wandmodel, het vloermodel en het kanaalmodel.

Cassettemodel

Het cassettemodel is een binnenunit die in het plafond wordt geplaatst. Het deel wat zichtbaar is in de ruimte is een modern en onopvallend design. Het cassettemodel kan meerdere zijden bevatten waaruit gekoelde lucht geblazen wordt waardoor de luchtverdeling efficiënt is.

Plafondmodel

Dit binnendeel wordt niet in, maar tegen het plafond gemonteerd. Deze unit heeft een ruim bereik qua uitgeblazen lucht wanneer deze tactisch tegen het plafond wordt geplaatst.

Wandmodel

Deze binnenunit wordt tegen de muur geplaatst, vaak vlak onder het plafond om niet teveel ruimte in te nemen. Ook deze unitvorm heeft een grote reikwijdte qua uitgeblazen lucht.

Vloermodel

Het vloermodel wordt op de vloer geïnstalleerd, meestal in de hoek van de betreffende ruimte. Ook deze unit heeft diverse modellen, zodat elke vloerunit goed kan passen bij het interieur van uw ruimte.

Kanaalmodel

Het kanaalmodel heeft als splitsysteem de meeste reikwijdte qua uitgeblazen lucht. Boven het plafond worden diverse kanalen gemonteerd waaruit gekoelde lucht geblazen wordt. Op diverse manieren kan de lucht ‘door’ het plafond geblazen worden, bijvoorbeeld wanneer het plafond ventilerend is. De gekoelde lucht kan zo elke hoek van de ruimte bereiken.

.

.

.

.

.

.

.

Het weerbericht

uw emailadres

Meer informatie? Mail ons!

by get-web.nl

Copyright 2010-2018 Bcool Klimaatbeheersing