0251-212941

Laat koeling verwarmen

Laat uw koeling verwarmen

Een airconditioning is een systeem wat het klimaat beheerst en reguleert tot u de perfecte condities in uw woon- of werkruimte hebt. Airco brengt de lucht dus in perfecte staat. Wanneer uw ruimte te warm is zal de airco als koeling dienen. Tegenwoordig kunnen de meeste airconditioningsystemen naast koeling, ook eventueel voor verwarming in uw kamer zorgen.

Energiebesparing

De ontwikkeling in de technologie van de airconditioning die de afgelopen jaren is opgetreden zorgt ervoor dat airconditioning geen energieverslindende systemen meer zijn. Zelfs energiebesparing is mogelijk bij een airconditioning als er gekozen wordt voor een installatie die kan zorgen voor koeling en verwarming. De airco onttrekt warmte aan de buitenlucht, zelfs als het vriest. Wanneer de airconditioning voor de verwarming zorgt kunt u de verwarming laag houden, wat een besparing oplevert op uw energiekosten. Zodra de ingestelde temperatuur is bereikt, schakelt de installatie automatisch terug naar een energievermogen van 30% tot 50% van zijn totale gebruik. Wanneer u een multisplitsysteem hebt later installeren is het tevens mogelijk dat u in diverse kamers kunt koelen of verwarmen. Zo hoeven niet alle kamers in het hele pand dezelfde temperatuur te krijgen.

Voor meer informatie over airconditioning, multisplitsystemen en de mogelijkheid om uw koeling te laten verwarmen, kunt u hier klikken.

Het weerbericht

uw emailadres

Meer informatie? Mail ons!

by get-web.nl

Copyright 2010-2018 Bcool Klimaatbeheersing