0251-212941

Koeltechnisch

Bcool Klimaatbeheersing levert airconditioning en koelinstallaties van A-kwaliteit. Toch is het belangrijk dat uw installatie preventief onderhouden wordt. Wij bieden bij het monteren ook een onderhoudscontract aan, om uw installatie voor lange tijd optimaal te kunnen laten draaien. Ook als u geen door Bcool geĂ¯nstalleerde installatie heeft, kunt u een onderhoudscontract aanvragen.

Onderhoud

Bij de montage van uw airconditioning of koelinstallatie ontvangt u een aanbieding voor jaarlijks preventief onderhoud. Dankzij deze aanbieding kunt u met uw installatie tot ongeveer 30% besparen op uw energieverbruik. Jaarlijks worden de installaties grondig gecontroleerd en onderhouden. De filters worden gereinigd of desnoods vervangen, het koudemiddel in de installatie wordt gecontroleerd, en zowel de binnen- als buitenunit worden ook gereinigd.

24 uursservice

Door de jaarlijkse controle wordt de kans op eventuele lekkages of slecht functionerende onderdelen verkleind. Toch is het mogelijk dat de installatie defect kan raken. In dit geval biedt Bcool Klimaatbeheersing bij het onderhoudscontract ook de 24uursservice aan. Wij staan 24 uur per dag klaar om uw koelinstallatie te repareren indien dit nodig is. Als er onverhoopt storing optreedt aan uw koelsysteem, kunt u direct contact opnemen met 0251-213419.

.

Het weerbericht

uw emailadres

Meer informatie? Mail ons!

by get-web.nl

Copyright 2010-2018 Bcool Klimaatbeheersing