0251-212941

Over Bcool Klimaatbeheersing B.V.

Bcool is uw professionele partner in de airconditioning en koeltechniek.

Dit komt mede omdat wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van ondernemingen op het gebied van de Koudetechniek en Luchtbehandeling (NVKL). Dankzij het aansluiten bij deze werkgeversorganisatie wordt onze kwaliteit en professionaliteit in de koeltechniekbranche gewaarborgd. Ook hebben wij gecertificeerde VCA-monteurs en is ons bedrijf zelf VCA2 gecertificeerd. Meer informatie over de certificaten van Bcool Klimaatbeheersing, en de verenigingen waar bij wij aangesloten zijn, kunt u vinden bij Certificaten.

Onze koelinstallaties en -systemen zijn van A-kwaliteit. Toch is het belangrijk om uw airconditioning of koelsysteem zo nu en dan na te laten kijken om de gewenste duurzaamheid te behouden. Daarom bieden wij ook naast het installeren van uw systeem een jaarlijkse onderhoudsservice aan waarin wij uw systeem controleren en preventief onderhouden. U kunt hier meer informatie vinden over deze service.

Wij nemen de veiligheid binnen ons bedrijf hoog in acht en proberen de risico’s die ontstaan bij het installeren van een koelsysteem zoveel mogelijk te beperken. Onze monteurs zijn allemaal VCA-gecertificeerd, wat inhoudt dat zij geschoold en gediplomeerd zijn om te werken in risicovolle omgevingen . Wij geven tevens toolboxpresentaties binnen het bedrijf over veiligheid op de werkvloer, en over hoe onze werknemers correct kunnen handelen in bepaalde situaties. Deze toolboxpresentaties baseren wij deels op actuele gebeurtenissen binnen en buiten onze onderneming.

Om onze klanten op de hoogte te houden van onze werkzaamheden schrijven wij geregeld een nieuwsbrief over de gang van zaken binnen het bedrijf en binnen de koudetechniek- en luchtbehandelingbranche. Deze updates kunt u vinden bij de nieuwsstream op de website.

Voor al onze werkzaamheden en aanbiedingen zijn de leveringsvoorwaarden en gedragscode van de NVKL van toepassing. Deze zijn eventueel op te vragen via info@bcoolklimaatbeheersing.nl.

Het weerbericht

uw emailadres

Meer informatie? Mail ons!

by get-web.nl

Copyright 2010-2018 Bcool Klimaatbeheersing