0251-212941

Geluidsmeting

Geluidsmeting

Naast airconditioning en koelinstallaties biedt Bcool ook de mogelijkheid tot geluidsmeting aan. Geluid komt altijd en overal voor en is meetbaar. Zelfs stilte kan een klein aantal decibel (de geluidseenheid) bereiken. Geluid kan ook voor grote overlast en beschadiging van het gehoor leiden, en invloed hebben op factoren als productiviteit en emoties. Het is binnen kantoorpanden wettelijk verboden om de grens van 40 dB te overschrijden. Installaties als servers, computers maar ook airconditioning kan gezamenlijk een hoeveelheid decibel geluid produceren waardoor de 40 dB gepasseerd wordt.

Apparatuur

Bcool kan dankzij geavanceerde apparatuur voor geluidsmeting het geluidsvolume in uw ruimte opmeten om vervolgens aan de hand van de opgemeten resultaten een advies te geven, om de eventuele geluidsoverlast zo veel mogelijk te beperken. Bcool maakt voor geluidsmeting gebruik van apparatuur van het hoogstaande merk Delta OHM.

Adviesrapport

Nadat Bcool Klimaatbeheersing een geluidsmeting heeft uitgevoerd in uw leef- of werkruimte, ontvangt u aan de hand van deze geluidsmeting een vrijblijvend adviesrapport om eventuele geluidsoverlast zo veel mogelijk in te perken. Ook airconditioning en koelinstallaties kunnen namelijk een hoog decibelgehalte aangeven bij een geluidsmeting.


Het weerbericht

uw emailadres

Meer informatie? Mail ons!

by get-web.nl

Copyright 2010-2018 Bcool Klimaatbeheersing