0251-212941

Chiller

Chiller

Een chiller is een vorm van airconditioning wat ruimtes verkoeld met water. In plaats van koudemiddel, waar een normale airconditioning mee werkt, circuleert er nu water als koudemedium door de chiller om uw ruimte te verkoelen. In de chiller is het water waarmee gekoeld dient te worden reguleerbaar en dus af te stellen op elke wenselijke temperatuur. Meestal ligt de temperatuur rond de 4 ˚C en 5 ˚C voor een optimaal resultaat. De chiller laat gas via het leidingwerk naar een verdamper sturen. Hier doorheen circuleert het water wat met een ander leidingstel richting de verkoelde kamers wordt gestuurd. Het gas van de chiller verkoelt het water door het verdampingsproces.

De chiller is als airconditioning een goede investering als u in veel ruimtes in een groot gebouw het klimaat wilt beheersen. Ziekenhuizen, hotels en kantoorgebouwen maken bijvoorbeeld veelvuldig gebruik van een chiller.

Fancoil unit

De fancoilunit hoort bij de chiller, maar is in principe hetzelfde als de binnenunit van de normale airconditioning. Ook de fancoilunit is leverbaar in de cassette-, wand-, plafond-, vloer- en kanaalmodel in diverse stijlen zodat u uw fancoilunit altijd bij uw interieur kan laten passen. Kijk hier voor de diverse soorten binnenunits die wij kunnen leveren.

Close controle unit

Een chiller is ook mogelijk in de vorm van een close controle unit blaast onder de vloer koude lucht door, waardoor de ruimte verkoeld wordt. Deze unit is een kast die geplaatst wordt in de betreffende ruimte. Deze vorm van airconditioning is ideaal voor het koelen van server- en computerruimtes of schakelruimtes.

.

.

.

.

.

Het weerbericht

uw emailadres

Meer informatie? Mail ons!

by get-web.nl

Copyright 2010-2018 Bcool Klimaatbeheersing