0251-212941

Certificaten

NVKL

De NVKL is de Nederlandse Vereniging van ondernemingen op het gebied van de Koudetechniek en Luchtbehandeling (NVKL). De NVKL behartigt de technische, sociale en economische belangen van haar leden en is de meest representatieve organisatie van onze branche.

.

VCA**
Wij houden ons aan een eisen dat gesteld is door een college van grote ondernemingen. Deze eisen vormen de VCA; een grote basis voor veilig, gezond en milieuvriendelijk werken. Onze monteurs zijn VCA-gecertificeerd, het bedrijf zelf heeft een VCA** certificering. Ons VCA** registratienummer is 15288/1.1.


TÜV NORD
De TÜV Nord is een internationale organisatie die zich bezig houdt met de kwaliteitsinspecties op de terreinen van veiligheid, milieu en technische kwaliteitsbewaking van (gemotoriseerde) voertuigen en wagens. Onze voertuigen zijn geïnspecteerd en gecertificeerd door deze organisatie.

.

KENTEQ

Kenteq is een kennis- en adviescentrum voor technisch vakmanschap. Ook erkennen zij ondernemingen als leerbedrijven wanneer zij aan de gestelde voorwaarden voldoen. Ook Bcool Klimaatbeheersing werkt samen met Kenteq en biedt scholingsmogelijkheden aan aan zijn werknemers.

.

BUREAU VERITAS; F-GASSEN CERTIFICAAT

Tevens staat Bcool ingeschreven bij het classificatie- en certificeringbureau Veritas. Met ingang van 1 januari 2010 is bedrijfscertificering, volgens het F-Gassenbesluit, een wettelijke verplichting. Bcool heeft als koeltechnisch bedrijf ook dit certificaat.

.

Het weerbericht

uw emailadres

Meer informatie? Mail ons!

by get-web.nl

Copyright 2010-2018 Bcool Klimaatbeheersing