0251-212941

Binnenunits

Wij bieden diverse modellen van de binnenunit aan voor uw koelinstallatie. Een binnenunit heeft een strak en onopvallend design, en dankzij de grote keuze in diverse modellen kunt u uw binnenunit gemakkelijk afstemmen met het interieur van uw ruimte. Airconditioninginstallaties als het splitsysteem, het multisplitsysteem en het VRF/VRV-systeem maken gebruik van een binnenunit.

Bcool monteert diverse modellen van de binnenunit zoals het cassettemodel, het plafondmodel, het wandmodel, het vloermodel en het kanaalmodel.

Cassettemodel

Het cassettemodel is een binnenunit die in het plafond wordt geplaatst. Het deel wat zichtbaar is in de ruimte is een modern en onopvallend design. Het cassettemodel kan meerdere zijden bevatten waaruit gekoelde lucht geblazen wordt waardoor de luchtverdeling efficiënt is.

Plafondmodel

Deze binnenunit wordt niet in, maar tegen het plafond gemonteerd. Deze unit heeft een ruim bereik qua uitgeblazen lucht wanneer deze tactisch tegen het plafond wordt geplaatst.

Wandmodel

Deze binnenunit wordt tegen de muur geplaatst, vaak vlak onder het plafond om niet teveel ruimte in te nemen. Ook deze unitvorm heeft een grote reikwijdte qua uitgeblazen lucht.

Vloermodel

Het vloermodel wordt op de vloer geïnstalleerd, meestal in de hoek van de betreffende ruimte. Ook deze binnenunit heeft diverse modellen, zodat elke vloerunit goed kan passen bij het interieur van uw ruimte.

Kanaalmodel

Het kanaalmodel heeft als binnenunit de meeste reikwijdte qua uitgeblazen lucht. Boven het plafond worden diverse kanalen gemonteerd waaruit gekoelde lucht geblazen wordt. Op diverse manieren kan de lucht ‘door’ het plafond geblazen worden, bijvoorbeeld wanneer het plafond ventilerend is. De gekoelde lucht kan zo elke hoek van de ruimte bereiken.

.

.

.

.

.

.


Het weerbericht

uw emailadres

Meer informatie? Mail ons!

by get-web.nl

Copyright 2010-2018 Bcool Klimaatbeheersing