0251-212941

Bcool als NVKL-erkend installateur

De NVKL is de brancheorganisatie voor Koudetechniek & Klimaatbeheersing. NVKL-erkende installateurs zijn specialisten op dit vakgebied. Alle aangesloten installateurs voldoen aan de criteria van de NVKL-erkenning. Wilt u een professionele koelinstallatie of klimaatinstallatie, dan bent u bij een NVKL-erkende installateur aan het juiste adres.

Installatiebedrijven aangesloten bij de NVKL moeten voldoen aan eisen op gebied van kennis, competentie, communicatie met klanten en uitstraling. Het bedrijf wordt tweejaarlijks getoetst door een onafhankelijke keuringsinstantie. Er zijn twee labels; erkend specialist koudetechniek en erkend specialist klimaattechniek.

Het kwaliteitslabel geeft garantie. Doet u zaken met een NVKL-erkende installateur, dan is een goed eindresultaat gegarandeerd. Bij een eventueel geschil kunt u als particulier of bedrijf terecht bij de stichting Geschillencommissie Airconditioning voor particulieren en de Stichting Geschillencommissie Koude en Klimaat voor de zakelijke markt.

Meer informatie over NVKL-erkende installateurs vindt u op:
http://www.nvkl.nl/label

Het weerbericht

uw emailadres

Meer informatie? Mail ons!

by get-web.nl

Copyright 2010-2018 Bcool Klimaatbeheersing