0251-212941

Airconditioning

Airconditioning

In een comfortabel klimaat is het goed werken. Daarom is airconditioning niet te missen binnen een woon- of werkklimaat. Airconditioning zorgt ervoor dat de ruimte prettig gekoeld blijft, waardoor het beter mogelijk is om te concentreren en te produceren. Bcool Klimaatbeheersing biedt diverse koelinstallaties aan; splitsystemen, multisplitsystemen, VFR/VRV-systemen en windowkoeling.


Airconditioning BCool Klimaatbeheersing Noord Holland

Splitsystemen

Wanneer u één enkele ruimte wilt verkoelen raden wij u een splitsysteem aan. Deze vorm airconditioning bestaat uit een binnen- en een buitendeel, ook wel units genoemd. Door middel van gemonteerde leidingen door het plafond of muur kunnen wij de binnen- en buitenunit met elkaar verbinden. Voor meer informatie over deze airconditioning kunt u hier terecht.

Multisplitsystemen

Als u in meerdere ruimtes airconditioning wilt installeren is het handig een multisplitsysteem aan te vragen. Één buitenunit heeft dan leidingen lopen richting meerdere binnenunits. Zo is het mogelijk dat elke ruimte gekoeld kan worden. Voor meer informatie over deze airconditioning kunt u hier terecht.

.
VRF-systemen

Deze koelinstallatie is aan te raden wanneer u een groot pand met meerdere ruimtes wilt voorzien van airconditioning. VRF staat voor Variabel Refrigerant Flow. Binnen het VRF-systeem kan de hoeveelheid koudemiddel gereguleerd worden. Dit houdt in dat deze airconditioning elke ruimte kan koelen én verwarmen. Voor meer informatie over deze airconditioning kunt u hier terecht.

Windowkoeling

Wanneer u windowkoeling wenst kunnen wij een raamunit installeren in uw ruimte. Deze installatie werkt zonder leidingen en is dus één enkele unit. de raamunit wordt geplaatst in een opening in de muur waardoor hij vrijwel direct de ruimte kan verkoelen.

Airconditioning BCool Klimaatbeheersing

Het weerbericht

uw emailadres

Meer informatie? Mail ons!

by get-web.nl

Copyright 2010-2018 Bcool Klimaatbeheersing